Coachreizen

Wie gaat er mee naar Zuid-Spanje?
ProSpirit organiseert coachreizen met een thema waar individuen of kleine groepen op kunnen intekenen. Je kunt als individu intekenen op een van de hieronder genoemde thema’s. Of formeer zelf een groep van minimaal drie personen, overleg je doelstellingen met de coach, plannen en GAAN!

Karakter van de coachreis
De werkwijze van ProSpirit kenmerkt zich door professionaliteit, ontspanning en diepgang.
Verwacht dus geen hectische toestanden of overvoerd worden door “nuttige” informatie om daarna tollend van de indrukken bekaf naar huis te gaan. Als je dat wil, zit je bij ProSpirit verkeerd.
Nee, praktische handvatten, uitdagende input waar jij ter plekke mee aan de slag kunt, en ruimte om dat proces vorm te geven; dat is ons handelsmerk.
Afwisseling tussen een gezamenlijk aanbod en individuele coaching. Een bewuste keuze voor kleinschaligheid: in een kleine groep kom je meer aan bod, is er meer ruimte voor jou, en kunnen we sneller inspelen op wensen die leven of oppoppen. Door veel ruimte in het programma kom je ook toe aan reflectie, ontspanning, en heb je tijd om bezinning en groei gestalte te geven.
En tijd om voldoende te genieten en plezier te hebben, bijvoorbeeld door met een boek in de zon te gaan zitten in de rustige tuin, of te gaan shoppen. Een strandwandeling maken of een terrasje pakken behoort ook tot de mogelijkheden.

Waarom Spanje?
Door verandering van je omgeving kom je sneller tot jezelf en kun je geconcentreerd bezig met je item zonder afleiding. Bovendien ben je gevrijwaard van vaste patronen of automatische invloeden van je naasten in het dagelijks leven (partner, gezin, collegae). Even weg uit je dagelijkse ritme: andere taal, ander klimaat, rust en ruimte. Droger, zonniger en warmer weer waardoor meer mogelijkheden om buiten bezig te zijn. Buiten bezig zijn werkt ontspannend.
Kan dat dan niet in NL? Nee, niet zo goed. Je komt beter en sneller tot verdieping en creativiteit als je los bent van je dagelijkse omstandigheden. In dit deel van Spanje is het aangenaam vertoeven, ook in de winter. Bovendien is de reis naar Spanje dagelijks goed en goedkoop te plannen.

Locatie
Je verblijft op een finca: een vrijstaande villa met grote eigen tuin op het rustige Spaanse platteland, niet ver van zee. Fruitbomen, geurende bloemen, zonnig weer en aangename temperaturen: ook in februari wordt het hier 20 graden.
Bij een kleine groep heeft iedere deelnemer een eigen slaapkamer. Gezamenlijke keuken en gezamenlijke huiskamer, twee badkamers. Ontspanningsmogelijkheden bij de villa: tuin, sauna, jacuzzi, fitness, zwembad (niet verwarmd overigens). Privacy. Ruimte en Rust schrijf je hier met een hoofdletter. Een omgeving waar je echt aan jezelf toekomt.

Praktische uitwerking
Aantal dagen in overleg. Groepsgrootte 3 tot 6 personen. Groter kan ook maar dan met twee op een slaapkamer. Dagindeling:
Het ochtendprogramma, veelal gezamenlijk, is gericht op kennisverwerving en stimulerende impulsen aan de hand van items en opdrachten.
Gelegenheid om beleving en emotie te delen, en tot vernieuwende inzichten te komen.
Het middagprogramma biedt ruimte voor reflectie: uitwerken van opdrachten uit het ochtendprogramma, ruimte om actief te ontspannen (fitness, sauna, strand, zwemmen, wandelen) maar ook individuele rust naar behoefte. Individuele coachgesprekken waar wenselijk, na de siësta.
Avondprogramma: terugkoppeling opdrachten uit het ochtendprogramma, gezamenlijke activiteit in overleg. Individuele coaching op verzoek.

Resultaten
Wat levert dit op? Dat is mede afhankelijk van wat je wil bereiken maar de gemeenschappelijke noemer is veelal: rust; ruimte voor jezelf; nieuwe inzichten en meer levenslust; persoonlijke groei; en vooral goede plannen.
Kostenbesparing: in één week kun je veel meer bereiken dan met tien losse consulten doordat je ongestoord intensief bezig gaat.

Thema voorbeelden
Alle individuele en groepswensen zijn bespreekbaar! Hieronder volgen twee voorbeelden van uitgewerkte thema’s, zodat je een beeld krijgt van de mogelijkheden. Op deze themareizen kun je individueel intekenen of als groep.

* Ontspanning en levenslust
Dit thema raakt de kern van je bestaan. Middels eenvoudige oefeningen en uitdagende stellingen kom je uit bij jezelf. Wie ben je nu, en hoe kom je tot bezielde daadkracht, doen wat je werkelijk wilt en wat aansluit bij wie je bent? In ontspanning vind je de energie om tot daadkracht en levenslust te komen. Maar wat is dat, werkelijke ontspanning? Hoe doe je dat? En welke rol spelen plichtsbesef en verantwoordelijkheid in je leven? Dit thema daagt je uit en biedt praktische handvatten.
Een coachweek die geschikt is voor iedereen die last heeft van de drukte van het bestaan, die een sterker eigen geluid wil, of die een burn-out wil voorkomen. Een hoofdthema binnen de coaching van ProSpirit.

* Hoogsensitiviteit
Leer in deze coachreis alle ins en outs van jouw hoogsensitiviteit kennen en deel met andere hoogsensitieve personen je ervaringen. Hoe zorg ik ervoor dat ik niet zoveel prikkels binnen krijg? Hoe herken ik mijn geluid? In deze week leer je hoe je praktisch met je hoogsensitiviteit kunt omgaan en hoe je tot eigen keuzes komt. Voortdurend de invloed van anderen ervaren wordt een keuze in plaats van een onontkoombaar gegeven. Gun jezelf deze week, je leert er zoveel van. daar heb je de rest van je leven plezier van!
Alleen voor hoogsensitieve personen, maximaal vier deelnemers.

*Andere invalshoeken voor thema’s:
alles wat te maken heeft met werk en werkomgeving, samenwerking opstarten of opfrissen, het maken van nieuwe plannen, persoonlijke uiting en/of ontwikkeling, ethische kwesties, energie enz.
* HEB JE ZELF EEN IDEE? KOM ER MEE!!!
Alles is bespreekbaar en op maat te maken. Zo zijn er ook mogelijkheden voor artsen, zorgprofessionals, ondernemers, onderwijsmakers, dienstverleners en andere professionals.
Maar ook een vrienden- of vriendinnenuitje met inhoudelijk thema, of een bijeenkomst met collega’s behoren tot de mogelijkheden.
Wil je liever een lang weekend dan doordeweeks? Ook dat kan!
Kortom: FORMEER JE EIGEN CLUBJE, STEL JE DOELEN, EN WE GAAN.
Bel gerust voor informatie of nader overleg: 0655753268

Kostenplaatje
Prijzen vanaf 800,00 euro p.p. bij drie deelnemers voor drie dagen op basis van logies en coaching.
Bij een reisduur van maandag tot zaterdag vanaf 1100,00 euro. Andere tijden? Andere prijzen!
In november 2019 slechts 899,00 euro, als kennismakingsaanbieding voor vijf dagen.
Personen die een inkomensverzekering hebben die coaching vergoedt,
kunnen een aanzienlijke korting krijgen.
Logies: gebruik van de villa met al haar faciliteiten; gas, water, elektrisch; wifi; lakenset en handdoekenpakket; toeristenbelasting; schoonmaakkosten na verblijf.
Coaching: intakegesprek voor aanvang van de reis, groepsactiviteiten en individuele coaching in Spanje, consult in NL na de reis.
De prijs is inclusief BTW.

Niet inbegrepen bij deze prijs:
– de (vlieg)reis; bepaal zelf je vertrekpunt, vliegtijden, comfort e.d.
– reis- en annuleringsverzekering
– transfer van de luchthaven naar de locatie v.v. (is wel bespreekbaar)
– (gezamenlijk) een auto huren is aan te bevelen; er is geen openbaar vervoer in de buurt van de villa. Kosten voor het huren van een auto gaan vanaf 130,00 euro voor vijf dagen. Een tweede chauffeur kost een toeslag. Op de locatie zelf kun je gratis parkeren binnen de poort.
– eten en drinken. Er is een woonkeuken met prima kookgelegenheid maar het is niet verplicht om iedere dag gezamenlijk te eten. Ruimte voor eigen (di)eetwensen en/of uit gaan eten zijn met een kleine groep prima te honoreren.


Bel gerust voor informatie of overleg: 0655753268