Relatiecoaching

Soms gaat het niet meer zo goed als jullie zouden willen. De verbinding is niet meer sprankelend. Jullie hebben het idee dat je uit elkaar groeit of niet meer zo verbonden bent met elkaar als eerder het geval was. Pas je nog bij elkaar? Kunnen jullie opnieuw bij elkaar uitkomen? Waar zit de sleet? Deze vraagstukken zijn ingewikkeld en intens.

Relatiecoaching kan helpen. Samen met een coach naar jullie situatie kijken geeft vaak nieuwe inzichten en afwegingen. Ruud Backus heeft door zijn ervaring en feeling vaak snel door waar de knelpunten en de mogelijkheden zitten. Dat kan verfrissende impulsen geven. Jullie relatie is deze zorgvuldigheid waard.

Kijk allebei eens opnieuw op de routekaart van jullie levens. Wat zegt jullie kompas? Welke kant willen jullie op en hoe doe je dat? En laat je gerust even bijstaan. Met de feedback van een onafhankelijke coach zie je vaak weer mogelijkheden die je zelf niet zag.
Daarna kun je weer goed samen verder, of -als het echt niet anders kan-, op een goede en respectvolle manier uit elkaar.

Gun jezelf en elkaar het best mogelijke.